Tapahtumia Laukkoskella

testikuvaLaukkoskella järjestetään perinteeksi tulleita tapahtumia joka vuosi. Pääsääntöisesti tapahtumat ajoittuvat kesään ja syksyyn. Myös Laukkosken vanhempainyhdistys ja Räppäkylän Äipät ja Iskät järjestävät toimintaa lähinnä Mika Waltarin koulun oppilaille.

 

 

 

Siivoustalkoot 29.4.2023

Isonniityntien risteyksestä – Niinikoskentien risteykseen saakka.

Muutama roskapussillinen jätettä korjattu talteen. Kuvassa Terhi Niinikoski.

Siivoustalkoot 29.4.2023
Kuva: Kari Jurvanen

 

Puron kunnostustalkoot

Lauantaina 10.9.2022 järjestettiin Vähä-Laukkosken Räppäkylän Kalkinojan puronkunnostalkoot. Talkoisiin osallistui parisenkymmentä vapaaehtoista. Talkooporukkaa ohjeistivat Jokitalkkarit Sampo Vainio, Jukka-Pekka Rauhala ja konepäällikkö  Osku Jari Tapio Kuusela.  Muonituksesta vastasivat Anu Oskarsson ja Sini Suutari. Muut talkoolaiset: Ville, Raimo, Tiitus, Miika, Janne, Kimi, Tami, Mikko, Lotta, Joona, Konsta, Aino, Jenni, Tanja, Kari ja nuorimpana Sonja 3kk.

Linkistä klikkaamalla pääset katsomaan valokuvia. LINKKI

Venetsialaiset 2022

Venetsialaiset järjestettiin talkoovoimin lauantaina 27.8.2022.

Talkooporukka Hannu Hovi, Jaakko Nurmi ja Juha Vääräkangas. Yleisöä viihdytti musisoinnilla Otto Karhunen ja Peku Nikkanen.

Linkistä klikkaamalla pääset katsomaan valokuvia Venetsialaisista. LINKKI

 

Vuosikokousilmoitus:

Laukkoskelaisten ry:n vuosikokous pidetään tiistaina 16.5.2023 klo 18.00 Laukkosken seuratalolla. Sääntömääräiset asiat ja tulevaisuuden toiminta.

Tervetuloa kaikki kyläläiset.

Tule vaikuttamaan ja kehittämään kotikylääsi!

Kyläyhdistykseen toivotaan runsaasti lisää jäseniä. Kaikki kylällä asuvat ovat tervetulleita. Mielellään pyydämme rohkeasti ehdottamaan innokkaita kyläyhdistyksen hallitukseen.

 

 LAUKKOSKEN KYLÄHULLUT

Monimuotoinen ja pitkäjänteinen yhdistystoiminta on Laukkoskella ollut aina vilkasta. Laukkosken ”kylätoimikunta”, Laukkoskelaiset ry, on nimennyt vuodesta 2004 alkaen vuosittain kylähullun tunnustuksena kotikylän hyväksi tehdystä työstä. Tunnustuksella halutaan kiinnittää huomiota yksittäisten henkilöiden paikallistason toimintaan ja aikaansaannoksiin sekä yleisesti yhteisten asioiden eteenpäin viemiseen kylällä.
Perusteiden mukaan tunnustus voidaan antaa kylän vakinaiselle asukkaalle, kesäasukkaalle tai uudelle kyläläiselle, joka ”itseään säästämättä, kiitosta pyytämättä ja palkkaa saamatta on tehnyt työtä kotikylän yhteiseksi parhaaksi, sen viihtyvyyden parantamiseksi ja aineellisten tai henkisten elinolojen edistämiseksi”. Myöntämisperuste voi vaihdella yksittäisestä teosta alkaen aina elämänmittaiseen työhön saakka.